Onze collectie waterkannen is een combinatie van strakke zwart/wit tinten tot prachtige zomerse kleuren

Een waterkan heeft veel meer toepassingen!

De waterkannen kunnen als limonade of wijnkan dienen, op een fraai gedekte tafel, binnen of heerlijk buiten in uw tuin of veranda.

Ze zijn handig in gebruik en eenvoudig bij te vullen. De waterkannen van Pro Italia zijn  er in 1 liter en 1.5 liter uitvoering.

Goed te combineren met andere producten van Pro Italia

Ze zijn eenvoudig te combineren met onze serveerschalen of olie en azijnflessen uit dezelfde collectie. Maar ook met uw eigen servies.

Ook geven de Olijfhouten producten van Pro Italia samen met de waterkannen een zomerse sfeer.

Zomerse sfeer tijdens uw ontbijt, lunch of diner.

Als we het hebben over een zomers gevoel, dan komt u met onze waterkannen echt in de stemming. Wat te denken van de serie Tonno Blu , een creatief design en alleen te koop bij Pro Italia. Of de Oliva Beige serie, deze brengt Italië op tafel. Met de Farfalla en de Limone e Arancia collecties heeft u keuze uit vele fraaie kleureno.a. geel, blauw en oranje. Ook de felle kleuren van het Cerchi Colorati design dan is de zomer echt aanwezig.  Niet te vergeten de andere Cerchi collectie, een ontwerp in licht en donkerbruine cirkels, deze past uitstekend in een Vintage omgeving en brengt oude tijden weer terug op uw tafel.

Bekijk ook onze actie en geschenken pagina’s.

Kijkt u ook op onze pagina Acties, hier heeft Pro Italia mooie aanbiedingen staan. En op onze pagina Geschenken, vindt u geweldige ideeën voor het geven van een leuk origineel geschenk. Voor elke gelegenheid zijn er tal van mogelijkheden.

Zo hebben wij speciale geschenken tijdens Valentijnsdag, Moederdag, Pasen, Sinterklaas en Kerstmis. Doe het hele jaar leuke ideeën op en laat u verrassen.