Handbeschilderd servies uit Italië

 Het handbeschilderde aardewerk is met veel zorg en liefde geproduceerd in kleine familiebedrijven in Noord Italië, en alleen bij Pro Italia verkrijgbaar.

Onze collectie bestaat uit een 20 tal verschillende designs, die met veel passie en creativiteit

tot stand zijn gekomen.

 

Laat u inspireren door onze collecties met prachtige Italiaanse kleuren en vormen. Geef uw tafel de juiste sfeer, om heerlijk samen te genieten van uw diner of lunch.

 

Verschillende vormen en toepassingen, van olijven tot citroenen.

Sommige collecties zijn versierd met prachtig reliëf in de vorm van olijven, bladeren en takken. Doordat het aardewerk met het reliëf verschillende vormen en verhogingen heeft krijgt het te schilderen product een extra dimensie. Deze extra dimensie resulteert in een unieke schaal of bord dat zeker veel complimenten zal krijgen van uw bezoek.

De collectie Olive Verdi is daar een voorbeeld van. Dit populaire design heeft alles wat Italië uitstraalt, en mag dan ook niet ontbreken in de collectie van Pro Italia.

Daarnaast heeft onze collectie een aantal unieke ontwerpen zoals de een creatief lijnenspel in zwart en wit. Hiermee creëert men een moderne look en een trendy serviesset.

Schalen en waterkannen in zomerse kleuren.

Veel andere ontwerpen stralen de zomerse en Italiaanse gezelligheid uit. De vele kleuren op de schalen, borden, en waterkannen geven u het gevoel van zomer en vrijheid.

Het design limone & Arancia geeft  juist een frisse smaak van Citroenen en Sinasappels weer.

De Papavero toont de kleur van de Klaproos in het voorjaar, terwijl de Abano en tint van oude tijden heeft en samen met de collectie de vintage look “weer geeft. Als we naar de kijken zien we de vrolijke kleuren van de natuur en speciaal de vorm van de vlinder. Ook alle andere met de handbeschilderde designs geven ieder de keus om naar zijn of haar

wens een tafel aan te kleden en te genieten van een lunch of diner.

 

 

Serviesset van Pro Italia compleet met olie en azijnfles en salade of visschaal.

Een serviesset bestaat in de regel uit 8 kleine borden voor het voorgerecht, en 8 grote borden voor het hoofdgerecht. De serviesset  wordt compleet gemaakt door de saladeschalen  in verschillende formaten, maar ook platte schalen voor het opdienen van bijvoorbeeld vis.

De waterkannen kunnen ook voor de wijn worden gebruikt, en de olie en azijnflessen in dezelfde stijl  maken uw tafel compleet.

 

 

Stel uw eigen serviesset samen! Vele combinaties zijn mogelijk!

Met een zeer uitgebreide collectie handbeschilderde Italiaanse serviezen is het eenvoudig een serviesset samen te stellen.

Deze collecties bestaan uit verschillende schalen in uiteenlopende formaten, maar ook borden en de waterkannen zijn in 2 verschillende formaten aanwezig.

Tevens is er keuze uit  bijbehorende olie en azijnflessen, dit in combinatie met de verschillende bestekken maken het geheel compleet. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden, en de scherpe prijzen.Kijkt u op de pagina   italiaansservies.

Heeft nog vragen of ideeën neemt u dan  t met ons op via de mail info@proitalia.nl of telefonisch 0314-786947