OlijfhoutenTapasplank

Wat is een Tapasplank?

Een Tapasplank is een serveerplank voor de meest uiteenlopende hapjes zoals kaas en vleeswaren,

maar ook heerlijke groenten.  De perfecte tapasplank bestaat eigenlijk niet, want er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en iedereen heeft zijn eigen smaak. Je kunt natuurlijk wel heel dicht bij de perfecte Tapasplank komen door te beginnen met de juiste keuze van de plank …..dus het hout.

Hoe gebruik je de Tapasplank?

De Tapasplank is op vele verschillende manieren te gebruiken, zoals al aangeven voor het serveren van verschillende producten, maar ook als decoratie op fraaie eettafel vaak in combinatie met kleine

Tapasschaaltjes waar olijven en andere groenten in worden gedaan. Laat iedereen gezellig eten en genieten van deze Tapasplank. https://www.proitalia.nl/olijfhouten-producten/

Olijfhout als Tapasplank

Olijfhout is de meest hygiënische houtsoort dankzij de vuil afstotende oliën die in het hout zitten.

Deze eigenschappen maken het hout geschikt voor het bereiden en presenteren van eten. Door de karakteristieke groei van de olijfboom ontstaat één van de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor het hard genoeg is om als Tapasplank te gebruiken. De hapjes die je op deze planken serveert, krijgen door de typerende uitstraling van het hout direct een mediterrane sfeer (en smaken dan nog lekkerder…)!

Waar wordt de Tapasplank gemaakt?

Het olijfhout van Pro Italia is afkomstig uit Italië, en is van oude olijfbomen die hun productie voor olijven verloren hebben. Deze bomen worden verwerkt tot gebruiksvoorwerpen zoals bijvoorbeeld broodmanden, planken, schaaltjes, etc. Elk product is verschillend van vorm en tekening en is daarmee uniek.

Duurzaam product !

Pro Italia gaat voor duurzame kwaliteit: voor elke olijfboom die gekapt moet worden, zal een nieuwe worden aangeplant.

Onderhoud van Olijfhouten Tapasplank

 Na gebruik kunt u de Tapasplank afwassen met warm water.
Om de structuur en kleur van het hout wat op te halen, kunt u dit inwrijven met olijfolie. Hiermee wordt het product tevens afstotend voor vuil.

Hout is een natuurproduct en is aan veranderingen onderhevig. https://www.proitalia.nl/onderhoud/

Welke formaten zijn er verkrijgbaar?

De robuuste, massieve Tapasplanken zijn in verschillende maten verkrijgbaar en elke plank heeft een uniek karakter, geen Tapasplank is hetzelfde in kleur of vorm.

https://www.proitalia.nl/product-categorie/olijfhouten-producten/tapasplanken/

Juiste prijs en kwaliteitverhouding.

Onze producten worden met zorg en passie gekozen. Deze worden gemaakt door ambachtelijke bedrijven uit Italië. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze leveranciers. Voor u als consument een geruststelling dat prijs en kwaliteit juist op elkaar zijn afgestemd.

U koopt zonder risico.

Onze garanties zoals de 14 dagen retour mogelijkheid en het webshopkeurmerk bevestigen dat. Kijkt u zelf en u weet wat we bedoelen. https://www.proitalia.nl/olijfhouten-producten/