Handbeschilderd servies uit Italië

 Het handbeschilderd servies is met veel zorg en liefde geproduceerd in kleine familiebedrijven in Noord Italië, en alleen bij Pro Italia verkrijgbaar. https://www.proitalia.nl

Onze collectie bestaat uit een 20 tal verschillende designs, die met veel passie en creativiteit tot stand zijn gekomen.

Laat u inspireren door onze collecties met prachtige Italiaanse kleuren en vormen. Geef uw tafel de juiste sfeer, om heerlijk samen te genieten van uw diner of lunch.

Handbeschilderd servies in verschillende vormen en toepassingen, van olijven tot citroenen.

Er zijn collecties met reliëf, dit is een handbeschilderd servies  voorzien van vormen en verhogingen van het te schilderen product. Zoals olijven, bladeren en takken. Hierdoor komt het boven op de schaal of bord te liggen. Dit geeft een extra dimensie aan het geheel.

De collectie “Olive Verdi “ is daar een voorbeeld van. Dit populaire design heeft alles wat Italië uitstraalt, en mag dan ook niet ontbreken in de collectie van Pro Italia. https://www.proitalia.nl/product-categorie/italiaans-servies/olive-verdi/

Daarnaast heeft onze collectie een aantal unieke ontwerpen zoals de “Scarabisso “ een creatief lijnenspel in zwart en wit. Hiermee creëert men een moderne look en een trendy serviesset.

 

Schalen en waterkannen in zomerse kleuren.

Veel andere ontwerpen stralen de zomerse en Italiaanse gezelligheid uit. De vele kleuren op de schalen, borden , en waterkannen geven u het gevoel van zomer en vrijheid.

Het design “lemmon & Arancia “geeft  juist een frisse smaak van Citroenen en Sinasappels weer.

De “Papavero”toont de kleur van de Klaproos in het voorjaar, terwijl de Abano een tint van oude tijden heeft en samen met de “Cerchi” collectie de “vintage look “weer geeft. Als we naar de “Farfalla”collectie kijken zien we de vrolijke kleuren van de natuur en speciaal de vorm van de vlinder. Ook alle andere “met de handbeschilderde” designs geven ieder de keus om naar zijn of haar

wens een tafel aan te kleden en te genieten van een lunch of diner. https://www.proitalia.nl/product-categorie/italiaans-servies/

 

Handbeschilderd servies van Pro Italia compleet met olie en azijnfles en salade of visschaal.

Een serviesset bestaat in de regel uit 8 kleine borden voor het voorgerecht, en 8 grote borden voor het hoofdgerecht. De ”serviesset “ wordt compleet gemaakt door de “saladeschalen “ in verschillende formaten, maar ook platte schalen voor het opdienen van bijvoorbeeld vis.

De waterkannen kunnen ook voor de wijn worden gebruikt, en de olie en azijnflessen in dezelfde stijl  maken uw tafel compleet.

 

 

Stel uw eigen serviesset samen! Vele combinaties zijn mogelijk…..!

Met een zeer uitgebreide collectie handbeschilderde Italiaanse serviezen is het eenvoudig een serviesset samen te stellen.

Deze collecties bestaan uit verschillende schalen in uiteenlopende formaten, maar ook borden  en  de waterkannen zijn in 2 verschillende formaten aanwezig.

Tevens is er keuze uit olie en azijnflessen, samen met de verschillende bestekken maken dit geheel compleet.

 

Bekijk ons assortiment en laat u verrassen door de vele mogelijkheden, en de scherpe prijzen.

https://www.proitalia.nl/product-categorie/italiaans-servies/

Heeft nog vragen of ideeën neemt u dan contact met ons op via de mail

info@proitalia.nl of telefonisch 0314-786947