Italië is onze inspiratie, Amsterdam ons vakgebied. De combinatie tussen oud Italië en levendig Amsterdam vormt de basis voor Fratellini Amsterdam.

Fratellini is een nieuwe winkel in de Haarlemmerstraat die vol staat met unieke, nostalgische Italiaanse producten, zodat je ook thuis die extra Italiaanse touch en charme aan je gerechten kunt geven. Verschillende soorten pasta, conserven, oliën en sauzen, zelfs onze huisgemaakte pesto. Helemaal klaar om je Italiaanse flair thuis te verrijken. Met handgeschilderde waterkannen en olieflessen uit de Pro Italia collectie heeft Fratellini producten in huis om de tafel nog meer Italiaanse sfeer te geven.

Deze Italian Food winkel serveert ook Sacchetto, die gevuld is met heerlijke Italiaanse ingrediënten. De vullingen variëren van vegan groen tot Italiaans comfort food.

Daarnaast is dit ook de plek om de beste Bianca van de stad te eten, volgens authentiek Italiaans recept. Dit dunne knapperige brood is tot de rand gevuld met het beste dat Italië te bieden heeft. Nino Nederstigt hartelijk dank voor de samenwerking en veel succes met jullie fantastische Italian Store. https://www.fratelliniamsterdam.com/